Vellykket samling for dommere med ikke-etnisk norsk bakgrunn

Ikke-etnisk lagbilde

Tirsdag 27.oktober ble det avholdt samling for dommere med ikke-etnisk norsk bakgrunn på kretsens kontorer på Lerkendal.

Svein-Erik Edvartsen og Ken Henry Johnsen hadde innlegg om hvordan man skal forberede seg og lede kampen. De snakket om utfordringer for dommere og lederegenskaper man bør ha som dommer. I tillegg kom man innom kommunikasjon og hvordan man håndtere konflikter på banen, herunder hvordan man skal håndtere eventuell rasisme og sextrakassering på banen.

Deltakerne på samlingen benyttet muligheten til å komme med innspill om hva som fungerer bra og hva som fungerer mindre bra i Trøndelag Fotballkrets og tilbakemeldingene ble tatt i mot for å kunne videreføre arbeidet som gjøres.  I løpet av samlingen ble det også gitt tre gode historier fra ikke-etniske dommere om hvordan de ble inkludert i dommermiljøet i kretsen.

Samlingen kan best oppsummeres med disse ordene fra Haydar Mazloum: «Synd at det bare varte i 3 timer». En slik oppsummering tyder på at det kom mye bra ut av samlingen og at dette skaper videre motivasjon frem mot en nye fotballsesong.

Takk til Dag Vidar Hafsås for innsending av bilder fra sekvensen.

 

Fagsamling ikke-etnisk rundt bordet

Haydar Mazloum fagsamling

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.