Tusen takk, Terje!

Fredag 24.10.2014 hadde TFDL årets siste fagsamling i Kolstad Fotball sine lokaler på, naturlig nok, Kolstad. Ca 40 dommere var samlet, og i tillegg fikk vi selskap av Jan Morten Bjerkan fra Kolstad Fotball. Kveldens hovedattraksjon var Terje Hauge, som i dag er klubbutvikler i Hordaland fotballkrets, men har en lang dommerkarriere bak seg. Med 301 kamper på øverste nivå i Norge, flere internasjonale mesterskap for landslag, kamper i de store europeiske turneringene og finale i Champions League i 2006, lå alt til rette for en minneverdig kveld for alle som hadde tatt turen.

Før Terje begynte sitt foredrag, fikk vi et kort, men godt, foredrag av Jan Morten Bjerkan, som fortalte om Kolstad Fotball som klubb. Det gjøres mye i Kolstad Fotball utenom det sportslige, og mange sperret opp øynene over alt de bidrar med både lokalt og utenlands.

Så, kveldens hovedtaler: Terje leverte! Som han sier: «Legger du på penger her, da går det unna!» Terje delte ivrig sine historier i et foredrag som han kalte «Raske avgjørelser i pressede situasjoner – og det blåser på toppen.» Med stort engasjement, klart budskap og gode historier, var det en sal full av konsentrasjon og latter som fulge ivrig med. Midtveis ble det servert Pizza og brus, før Terje fortsatte sitt foredrag. Kvelden ble avsluttet med trampeklapp til kveldens hovedtaler, og kasserer Mads Hagerup-Lyngvær overrakte en gave fra TFDL som takk.

Gledelig var det også at samlingen trakk medlemmer fra flere plasser enn Trondheim. Steinkjer, Verdal, Orkanger og Rindal var representert! HERLIG!

TFDL ønsker å rette en stor takk til Kolstad Fotball for lån av lokaler, og ikke minst Terje Hauge som velvillig stilte opp på dette arrangementet. Det er stort for TFDL å få besøk av Norges beste dommer gjennom tidene, og tilbakemeldingene var utelukkende positive! Det gjøres mye bra i blant trønderske dommere på alle nivå, men nye impulser er alltid godt.

Tusen takk, Terje. Du skapte virkelig en minneverdig kveld for medlemmer av TFDL!

Her følger noen bilder fra samlingen:

Terje2

«Raske avgjørelser i pressete situasjoner . og det blåser på toppen»

Terje11

Mange gode historier ble fortalt

Terje10

Audun har møtt sin helt

Terje8

Godt oppmøte

Terje6

Terje1

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.