Trønderdommere på Norway Cup

Forrige uke var mange trønderdommere tilstede på Norway Cup for å delta i verdens største fotballturnering for unge. Dommerne rapporterte om en veldig lærerik turnering og en veldig bra sosial arena. Under følger noen bilder fra turneringen.

Dagfinn Hoffstrøm er en av dommerne som har vært en gjenganger på Norway Cup og på turneringens nest siste dag fikk han vellfortjent tildelt Vikingskipet, som marker deltakelse i 30 år.

Dagfinn Hoffstrøm 30 år på Norway Cup

Foto: Enok Engen

Dagfinn Hoffstrøm 30 år - Foto Trond Gausemel

Foto: Trond Gausemel.

På turneringens andre dag ble det avholdt en oppvisningskamp på Ullevaal i forkant av Tippeligakampen mellom Vålerenga og Lillestrøm. Dag Erik Tangvik som deltok på Norcore-kurset fikk æren av å være hoveddommer i oppvisningskampen.

Fairplaymatch Dag Erik Tangvik

Flere dommere markerte seg på en god måte under turneringen og ble gjennom det belønnet med dømming av finaler på fredag og lørdag.

Enok Engen var hoveddommer i finalen i klasse F. Faste Ystad Skjei var hoveddommer i klasse D og hadde med seg Steinar Holten som fjerdedommer. I tillegg var det flere av dommerne som hadde semifinaler og andre plasseringskamper.

Enok Engen og Terje Hauge - foto Trond Gausemel

Enok Engen blir gratulert med finaleoppnevnelsen av Terje Hauge. Foto: Trond Gausemel

Faste Ystad Skjei - Foto Trond Gausemel

Faste Ystad Skjei har nettopp blitt oppnevnt til å dømme finale. Foto: Trond Gausemel

 

Faste Ystad Skjei

Foto: Enok Engen

 

 

Faste finale

Faste Ystad Skjei klar for finale. Foto: Enok Engen

 

Pål Sarheim Norway Cup - foto Trond Gausemel

Pål Espen Sarheim deltok som veileder, standsmessig antrukket. Foto: Trond Gausemel

 

 

 

Norway Cup trønderdommere 2

 

Noen av trønderdommerne samlet for gruppebilde.

Dommerne som deltok fra Trøndelag var følgende: Dagfinn Hoffstrøm (veil.) Steinar Holten, Paul Daniel Johansen, Per Kåre Kjeldsli (veileder) Lasse Lund, Hanna Hårsaker Nakken, Kristoffer Nyberg, Aleksander Reisch, Ove Runhaug, Øivind Dalen, Mohammad Isa Shahamat, Jaheel Mikael Sølvhaug, Dag Erik Tangvik, Olav Martin Wibstad, Ingeborg Myring Bekkavik, Sondre Audal, Marius Sundt Brynhildsvoll, Joakim Dimoski, Per Johan Hartviksen, Steinar Holien Arntzen og Pål Espen Sarheim (veileder).

Alt tyder på at dommerne på Norway Cup hadde en rekke gode opplevelser og Trøndelag Fotballdommerlaug håper at det kan bidra til ytterligere motivasjon inn mot en interessant høstsesong.

Hvis noen har flere bilder de ønsker å dele er det bare å sende en e-post til: tips@tfdl.no

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.