Trønderdommere i aksjon

Trønderdommerne er som alltid aktive i hele vår store krets, og lauget deler selvfølgelig noen bilder fra de siste rundenes kamper. Helge, Thomas og Mads dømte OBOS-liga på Levanger den 23. april, hvor de etter bildene å dømme ble møtt med godt gammeldags trøndervær. Mads var også i aksjon da Ranheim tok imot Åsane den siste dagen i april, hvor Erlend Helmersen var med som 4.dommer. I tillegg har flere av laugets dommere vært på tur i forbindelse med første runde av NM.

Mai måned har nå blitt sparket i gang med både kamper og fysiske tester for våre dommere. Mens Fosen-dommerne hadde samling med løpetest, ledet Marit, Line Cathrine og Amalie kampen mellom Ranheim 2 og Meldal i herrenes 4. divisjon. Jentetrioen benyttet selvfølgelig anledningen til å bruke den nye, rosa dommerdrakten.

 

Vi oppfordrer alle laugets medlemmer og andre dommere/veiledere til å sende inn glimt fra kamper i Trøndelag til oss på bilder@tfdl.no eller på Facebook. Vi vil gjerne se enda mer av hva trønderdommerne opplever både i og utenfor kretsen 🙂

Helge Myklebust, Thomas Solum Lystad og Mads Hagerup-Lyngvær tok i mot Per Erik Haugen med ekte trøndertemperatur på Levanger.
Ikke alle var like forberedt på kulda, som det våre dommere var, og her endte turen for et vogntog på veien mot Levanger den 23. april.
Enok Engen og Dag Erik Tangvik bommet nok litt når de skulle sjekke ut «verdens største spark» på Tynset i forbindelse med NM-kampen mellom Tynset og Orkla den 25. april. Ser ut som guttene var like fornøyde uansett 🙂
Robert Eggen hadde med seg Ole Johnny Løfald og Erlend Kjørsvik til å lede NM-oppgjøret mellom Steinkjer og Levanger den 26. april.
Mads Hagerup-Lyngvær i aksjon når Ranheim møtte Åsane i OBOS-ligaen 30. april.
Erlend Helmersen var også med i søndagens kamp på Ranheim. Her er resten av teamet på vei ut til andre omgang mens Erlend administrerer bytter.
Det er ikke hverdagskost med jentetrio for herrelagene i Trøndelag! Her er Line Cathrine Nymoen, Marit Buhaug Folstad og Amalie Nyeng etter 4. divisjonskampen mellom Ranheim 2 og Meldal 1. mai.
Klart for løpetest på Fosen 1. mai.
Fosendommerne hadde hellet med seg, og fikk servert trøndervær på sitt fineste under vårsamlinga.

 

Bli medlem i Trøndelag fotballdommerlaug her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.