TFDL lanserer treningskampoppsett

TFDL har den glede av å lansere et treningskampoppsett som letter oppgaven for både klubber og dommerne under vintersesongen. Dette gjør det mulig for klubbene å melde interesse for dommeroppsett, og dommerne å melde interesse for kamper med full oversikt over alle treningskamper i kretsen. Klubber kan melde dommerinteresse via vårt interesse-skjema.

Du vil finne alt av reglement og informasjon ved å trykke HER, eller ved å trykke deg frem ved å følge linkene som du ser på bildet under:

tfdl

 

Her følger litt informasjon om hvordan treningskampoppsettet fungerer, via vår egen FIKS-lignende side, som du finner på tfdl.herokuapp.com. For å kunne melde deg på kamper må du lage deg din egen bruker.

Skjermbilde 2014-10-24 kl. 23.45.56
Alle treningskamper vil ligge i denne listen. Der hvor det ikke er satt opp dommere, vil det under «dommer» og «AD» stå honorarene som gjelder for kampen.
Skjermbilde 2014-10-24 kl. 23.46.05
Ved å trykke på kampen, får du mer informasjon. Her kan du melde interesse for å være dommer eller assistentdommer ved å trykke «meld interesse»
Skjermbilde 2014-10-24 kl. 23.46.26
Alle kamper du har meldt interesse for, vil få en grønn hake ved siden av seg. Merk at dette ikke betyr at du automatisk får kampen, men bare har meldt interesse. Om du likevel ikke vil melde interesse, trykker du deg inn på kampen og trykker «meld av».
Skjermbilde 2014-10-24 kl. 23.46.52
Når du får tildelt et oppdrag, vil navnet ditt komme opp på kampen. For en oversikt over alle dine kamper, kan du trykke på fanen «bruker» og deretter «mine kamper». Du vil i tillegg få mail hvis du blir tildelt en kamp.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.