TFDL lanserer dommerkort

TFDL har gleden av å presentere sine egne dommerkort!

Kortene er utviklet med tanke på å tilby våre dommere et bedre og enklere notatkort til en lavest mulig pris. Medlemsprisen er kun 2 kr per kort (ikke-medlemspris er 4 kr). Det er langt lavere enn andre steder du kan kjøpe dommerkort. Kortene er et designet for å lette dommerens jobb. Forbedringen fra andre typer dommerkort er å ta bort felter som ikke er nødvendig (innbytter, starttidspunkt, tilleggstid etc.), og heller fremheve hva en dommer må ha fokus på under kampen. Hensikten har vært å gjøre noteringen så oversiktlig og tydelig som mulig. Ved å inkludere nummer og tid på hver enkelt celle for målene, blir det enklere for dommerne å unngå og skrive feil under stressede situasjoner i kampen. I tillegg er det en mer intuitiv og lettvint måte å notere gule og røde kort på baksiden av dommerkortet: en kolonne for nummer, og en for hver av kortene du kan tildele. Øverste rad kommer også med farger, som gjør det enda lettere å holde oversikten. Kjedelig å notere feil på gule og røde kort!

Kortene er trykt på 300 grams papir og i størrelse 8 x 11 cm, noe som gjør at de både er gode å skrive på og gode å holde i hånda. Dessuten er de av en type papir som kombinerer det beste fra to verdener: enkelt å skrive med penn og blyant, samt at det du skriver holder under våte forhold. Ta en titt på hvordan kortene ser ut på bildene under.

Ønsker du å bestille dommerkort, kan du bestille dette HER. Kortene kan være perfekte også for dommerkontakter i klubber som skal utstyre sine dommere med nødvendig utstyr.

 

Dommerkort forside
Forside
Dommerkort bakside
Bakside

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.