TFDL blir Trøndelag Fotballdommerlaug

Årsmøtet i TFDL ble gjennomført torsdag 22.januar, med 14 medlemmer til stede. Den største endringen er at Trondheim og Omegn Fotballdommerlaug nå heter Trøndelag Fotballdommerlaug. Følgende saker ble gjennomgått og godkjent:

 

Kontingent:

Det ble vedtatt at kontingenten holdes på 200 kr, og at 1.års rekruttdommere fremdeles har gratis medlemsskap i sitt første år.

 

Regnskap og budsjett:

Regnskapet ble godkjent, og budsjettet godkjent etter noen justeringer. De største endringene for årets budsjett er en stor satsing på fagsamlingene.

 

Nytt styre:

Kent Ragnar Jakobsen ønsket å trekke seg fra styret grunnet mangel på tid og et ønske om å satse på trenersiden. Runar Langseth stilte sin plass til disposisjon så fremt det var aktuelle kandidater, grunnet at han flytter til Oslo denne sommeren og dermed har vanskeligere for å bidra lokalt i Trøndelag.

Stian Wiggen Hansen hadde på forhånd sagt seg villig til å stille som kandidat, og Jens Ole Selnes meldte kandidatur på møtet. Det ble derfor omrokkering på to av plassene i styret, og styret i TFDL for 2015 består av: Leder Ole Johnny Løfald, kasserer Mads Hagerup-Lyngvær, styremedlemmer Audun Hallem Berge, Kent Ove Gomo Hammer, Stian Wiggen Hansen og Jens Ole Selnes.

 

Vedtektsendringer:

Navneskifte til Trøndelag Fotballdommerlaug ble vedtatt, med begrunnelse om ønsket for å favne hele Trøndelag, og få inn medlemmer fra alle som hører til Trøndelag Fotballkrets.

Årsmøtet kan nå holdes innen 20.mars, i stedet for 31.januar som de forrige vedtektene sa.

Medlemsperioden gjelder nå fra innbetaling til 1.mars neste år, og ikke til 31.desember som det har vært tidligere.

Vedtektene om varamedlemmer ble fjernet, ettersom styret består av et tilstrekkelig antall personer for å håndtere laugets oppgaver og daglige drift.

Oppdaterte vedtekter finner du her: http://tfdl.no/wp-content/uploads/Vedtekter%20TFDL.pdf

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.