Team-Helmersen ledet fotballfest i Hemne

Torsdag 1.9 var tre av TFDLs medlemmer invitert til Kyrksæterøra for å dømme vennskapskampen mellom KIL/Hemne og Rosenborg i Ånesøyan. Kil/Hemne hadde som vanlig vartet opp med et flott arrangement og trioen bestående av Erlend Helmersen, Enok Engen og Amund Bjørkøyli, fikk en fin opplevelse.

Mange mennesker tok turen til kampen selv om det regnet, og det var god cupstemning i Ånesøyan både før, under og etter kamp. Grillosen dekket arenaen og bidro nok til bra salg fra kiosken.

Selve kampen var det Rosenborg som kontrollerte fra ende til annen, og vartet til tider opp med solid fotball. Tonen på banen var god, og det var veldig sjelden behov for særlig harde støt fra dommerens fløyte.

Etter kampen ble trioen invitert til middag sammen med spillerne fra begge lag, i tillegg til prominente Hemne-væringer. Vi i trioen ønsker å takke for en hyggelig invitasjon og et flott arrangement!

PS! AD Bjørkøyli var definisjonen på hjemmedommer i denne kampen. Søndag 4.9 satt han på benken for KIL/Hemne i bortekampen mot Orkla. Likevel var ikke lagkameratene alltid like enig i avgjørelsene hans på torsdagen …

middag-hemne-etter-kamp

Figur 1 På bildet ADene, Amund Bjørkøyli (KIL/Hemne) og Enok Engen (Gauldal Fotballklubb) Foto: HD Erlend Helmersen (Nidelv IL)

 

kilhemne-rbk-trio

Figur 2 Foto: KIL/Hemnes facebookside

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.