Talentkurs for 6 dommere i forbindelse med Skandia Cup

I forbindelse med Scandia Cup arrangerer Trøndelag Fotballkrets i samarbeid med Freidig, en samling for talentfulle unge dommere. Samlingen går fra mandag til torsdag (23.26.juni), og de uttatte dommerne er:

  • Amund Bjørkøyli (Orkdal)
  • Viktor N.Edvardsen (Trondheim)
  • Hamed Eskandiri (Orkdal)
  • Mahmod Hosseini (Orkdal)
  • Mohammad Isa Shahamat (Gauldal)
  • Faste Ystad Skjei (Innherred)

Ansvarlig for kurset er Bjørn Inge Tangstad, som har vært med på å arrangere kurset helt siden 2010. Vi stilte noen spørsmål til Bjørn Inge, og her er svarene vi fikk:

Hva er det beste/artigste med kurset?
Det beste med kurset er å se at de unge dommerne utvikler seg og har det moro med å være dommer. Samt det sosiale med å være på sletta med fult av fotball ”gale” folk.
Hvilke forventninger har du til årets deltakere?
Mine forventninger til årets kurs er det samme som de andre kursene, at vi skal ha det moro og få de deltagende dommerne til å utvikle seg og få lyst til å bli gode dommere.
Vil det foregå noe ved siden av dømmingen? kurs, sosialt etc?
Vi vil ha en kveld med foredrag fra personer som har erfaring fra høyere nivå. Hvor de forteller hva som skal til for å bli en god AD eller HD. Samt at vi siste kvelden har et sosialt samvær med pizza og brus som en avslutning på kurset.
Annet du vil nevne?
 Jeg vil nevne at for to år siden var jeg så heldig å få med meg Pål Sarheim på laget. Det har vært med og løftet kvaliteten på kurset.
bjørn inge tangstad - rekrutteringsdommerkurs
Bjørn Inge Tangstad er en stor bidragsyter til at yngre dommere kommer opp og frem. Her er han under et rekrutteringsdommerkurs på Steinkjer i 2009.
Kampene som spilles med dommerne fra kurset spilles forøvrig på Ladesletta, og vi i TFDL ønsker både de involverte i kurset og alle andre Skandia Cup-dommere lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.