Runar Langseth debuterer i Tippeligaen!

Dommerlaugets stødige medlem Runar Langseth debuterer i vår øverste liga på herresiden som AD i oppgjøret mellom Mjøndalen-Molde fredag 22. mai kl 19.

Runar har vært uvurderlig for TFDL med blant annet å utforme vår logo, sette opp de tekniske løsningene på vår nettside, skrive artikler og hver uke legge ut rundens dommere. Det er meget gledelig å se at Runars stødige og dyktige opptreden som AD hedres med debut i Tippeligaen.

Runar fikk beskjeden av dommersjef i NFF, Terje Hauge, i garderoben etter 16.-mai-kampen på Brann Stadion mellom Brann og Nest Sotra. «En fantastisk beskjed å få, og som gjorde dagens 17. mai ekstra spesiell», sier en begeistret Runar.

På debuten er Runar 23 år, 8 mnd og 10 dager. På spørsmål om hvorfor han får muligheten i så ung alder, er svaret at det trolig skyldes hardt og godt arbeid gjennom flere år, samt jevne prestasjoner på hans hittil 64 kamper i OBOS-ligaen (1. div./Adecco). Som en ydmyk nordtrønder, legger han til at det nok er mange som har gjort et godt arbeid og fortjent en kamp i Tippeligaen, så noe «flaks og og tilfeldigheter er det nok også».

Forberedelsene vil være nøyaktig de samme som til en kamp i OBOS-ligaen, blant annet med trening, grundig samtale med dommerteamet, avklaring av reiseplaner og nærmere kikk på lagene og spillerne som er involvert. Alt for å være best mulig forberedt og rustet til å håndtere kampen, uttaler Runar.

Hoveddommer er en av vår mest rutinerte dommere i Tippeligaen, Espen Berntsen. FIFA-AD Sven Erik Midthjell bekler rollen som AD1. Fjerdedommer er dommer i OBOS-ligaen, Mads Ahlsen.

Styret i dommerlauget er meget stolte og henrykte over at en trønderdommer får sin debut, og deler gleden med at nettopp Runar får muligheten. Kampen vises på fredag kl 19 på TV2 Zebra. Håper mange følger oppgjøret.

TFDL ønsker all mulig lykke til!!

Staslig velkomsthilsen
Staslig velkomsthilsen til julebordet – en hjemmeside utarbeidet av Runar Langseth.
Runar med på oppkjøringen til dommertest høsten 2014 med gode kollegaer.
Runar med på oppkjøringen til dommertest høsten 2014 med gode kollegaer.
Runar mottok prisen som Årets dommer i TFDL i 2014 på julebordet.
Runar mottok prisen som Årets dommer i TFDL i 2014 på julebordet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.