Oppdatering fra Kristiansand

 

 

NORCORE#5

Da har vi kommet oss halvveis i NORCORE#3 i Kristiansand. Vi kan melde om god stemning, godt samhold i gruppen og mye humor og humør.

For Team Midt sin del, så dømte vi kamp allerede første dag – torsdag. Oppgjøret Sandnes Ulf – Sandefjord ble en kamp uten de store kampavgjørende utfordringene – to disiplinerte og angrepsvillige lag med mye fart. Fredag morgen var det gjennomgang av kampen i plenium, og vi går grundig til verks med analyse av situasjoner kursledere har plukket ut underveis i kampen og ser igjen disse på video. Lærerikt for både oss som har dømt, men også for teamet som ikke hadde kamp – som også får komme med sine tilbakemeldinger. Vi hadde og en bolk med fagtema, der vi så situasjoner på video og diskutert innad i teamet og i plenium – før vi la ut på en restitusjonsøkt i Baneheia.

Lørdag morgen hadde vi fysisk test i form av YoYo – og til dere som ikke har prøvd den: PRØV! En krevende øvelse, som virkelig setter den fysiske kapasiteten på prøve. (Kent har lydfilen for de som vil ha) Resten av dagen var til fri disposisjon og sosiale aktiviteter.

I dag – søndag, har det vært nye kamper, disse ble dømt av Team Vest og Team Nord. Kent og Eirik måtte være med første bil til Sør Arena for å få logistikken til å gå opp, og i stede for å sitte med en kaffekopp og vente på kampstart, tok vi lik så greit en treningsøkt på banen. To gode kamper også i dag, dommen over prestasjonene faller i morgen kl 0900.

Vi passer også på å koble helt av, og konkurransemennesker som vi er, må vi jo konkurrere… I sandvolleyball! Team Vest må ha hatt mye sol og sandvolleyball å kose seg med så lang i sommer – og er foreløpig best – til Team Midt sin store fortvilelse…Vi lover å slå knallhardt tilbake!

Onsdag dømmer vi vår siste kamp, før vi vender nesen hjem til onsdag kveld. Start – Sandefjord er oppgjøret, motivasjonen er på topp, vi gleder oss til en ny utfordring – og ikke minst til å ta fatt på jobben med utviklingspunktene fra forrige kamp.

Nyt fotballferien i Trøndelag!

Reisehilsen fra

Kent, Eirik og Odd-Einar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.