Nytt styre i TFDL

Onsdag 14. mars ble det avholdt årsmøte i Trøndelag fotballdommerlaug. Møtet fant sted i Freidighuset på Eberg.

Årsmelding, regnskap og budsjett ble godkjent, og et nytt styre ble valgt. Etter endt årsmøte ble de 19 fremmøtte dommerne servert pizza til visning av kampen Barcelona – Chelsea i Champions League.

 

Styremedlemmene Mads Hagerup-Lyngvær, Ingri Kappel Kirkbakk og Audun Hallem Berge var på valg, og mens Audun valgte å bli værende i styret i 2 nye år, måtte lauget takke Mads og Ingri for tjenesten. Undertegnede har 1 år igjen av sin periode som styreleder, og både Ole Morten Nordløkken og Jens Ole Selnes har 1 gjenværende år som styremedlemmer før de står på valg.

Ingri har bodd utenlands i store deler av sin periode, og har derfor ikke fått deltatt så mye som hun og styret forøvrig ønsket. Hun fratrer derfor sin rolle som styremedlem 1 år før tiden.

Mads har fungert som kasserer i TFDL i mange år, og har løst denne oppgaven på en strålende måte. I tillegg har Mads vært den mest pålitelige bidragsyteren til vår nettside, og det nyvalgte styre har en stor jobb foran seg for å videreføre det varierte innholdet og fargerike språket som har pyntet opp nettsiden vår. Det har vært en glede for styret å ha denne tryggheten og rutinen med oss, og vi ønsker derfor å rette en stor takk til Mads for innsatsen han har gjort.

Med Ingri og Mads ute, ble det behov for to nye styremedlemmer. Til å fylle disse stolene ble Oliver Skaret Barsøe og Viktor Nystad Edvardsen enstemmig valgt. Det gleder dommerlauget å se engasjement fra nye ansikter, og vi ser frem til hva Oliver og Viktor kan bidra med!

 

Nytt styre for 2018-2019 er:

Leder Amalie Nyeng

Styremedlem Audun Hallem Berge

Styremedlem Jens Ole Selnes

Styremedlem Ole Morten Nordløkken

Styremedlem Oliver Skaret Barsøe

Styremedlem Viktor Nystad Edvardsen

 

Styret fordeler ansvarsområdene på første møte.

 

Styret vil rette en stor takk til våre medlemmer, både deltakerne på årsmøtet og de som stiller opp på andre arenaer. Vi ser frem til nok et år der vi kan hjelpe hverandre til å opprettholde solide dommerprestasjoner, trivelige treningsøkter, og et trygt og givende sosialt miljø!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.