NORCORE#3 Kristiansand

NORCORE#3

Trønderske dommervenner, her kommer en update fra NORCORE#3 i Kristiansand!

NORCORE#3 er erstatningen for tidligere JET-turneringen som har måtte vike for den nasjonale G16 serien. Det er plukket ut 6 dommerteam, fordelt på 2 forskjellige plasser – 3 team i Stavanger og 3 team i Kristiansand. Fra Trøndelag er det Kent Gomo Hammer som er hoveddommer, og assistenter er Odd Einar Nervik og Eirik Nordgård Strupstad. Sammen med oss har vi 2 team fra henholdsvis region nord og vest.

Vi har sjekket inn på skudeviga feriesenter, en av mange perler i Kristiansand. I Kristiansand bor alle teamene i en stor leilighet, hvor vi skal være sammen i en uke, både til frokost, lunsj, middag og kvelds. Besøk www.skudeviga.no for flotte bilder!

Vi kom ned onsdag kveld, hvor vi møtte de to assistentene fra Nord på flyplassen, og delte taxi med de til Skudeviga. Etter en liten bomtur til å begynne med, fant vi omsider frem. Her møtte vi team Vest som allerede hadde kommet, og selvsagt hadde disket opp med middag til resten kom. Kvelden ble rundet av med det fantastiske kortspillet «boms og president», hvor team Midt selvsagt eide de andre!

Nå, torsdag formiddag, har vi startet selve samlingen. Som kursholdere har vi Arild Haugstad og Odd Jarle Larsen, og på dagens program er det kamper. Team Midt dømmer i kveld Sandnes Ulf – Sandefjord på Sør Arena, og vi gleder oss stort til å komme i gang!

Kommer tilbake med flere bilder og referat fra oppholdet senere.

Reisehilsen fra

Kent, Odd Einar og Eirik

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.