Marit Buhaug Folstad kåret til årets dommer av TFDL

Lørdag 28.november ble laugets årlige julebord arrangert i Kvikhuset på Øya. Med upåklagelig stil og profil ble det en fin markering og avslutning på sesongen.

Kveldens høydepunkt var utdelingen av prisen årets dommer. Marit Buhaug Folstad ble tildelt prisen årets dommer for 2015.

Marit Buhaug Folstad med pris

Marit har i mange år jobbet målrettet mot å dømme i Toppfotballen og har levert gode prestasjoner i breddefotballen. Marit har vært en stabil og god AD i mange år, men har etter hvert valgt å satse som hoveddommer.  Hun har lagt ned en enorm treningsinnsats over flere år og opptrer med stor respekt på banen. I løpet av de siste to sesongene har hun vært i intet mindre enn 3 NM finaler: 2 aldersbestemt, hvorav en som 4.dommer og en som hoveddommer. Sesongen 2015 debuterte hun i Toppserien i kampen Medkila – Røa, og avsluttet sesongen som 4.dommer i finalen.

Marit Buhaug Folstad mottar pris

Marit godt fornøyd etter å ha mottatt prisen som årets dommer.

Quizvinnere julebord 2015

Også i år ble det arrangert quiz og under ser vi bilde av quizvinnerne. Fra venstre: Jørgen Holen, Kim Reitan, Irene Renate Aunaas, Ole Johnny Løfald og Mads Følstad Skarsem.

Arrangementskomiteen synes det var flott at så mange tok turen til julebordet og håper alle nøt kvelden. Forhåpentligvis kan vi bli enda flere til neste år.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.