Løpetreninger

Vi har kommet to uker inn i det nye året, og dermed er trønderdommerne også godt i gang med løpetreninger i Ranheimshallen. Disse treningsøktene er et lavterskeltilbud som alle dommere ønskes velkommen til å bli med på. Det gjennomføres en god blanding av intervall/kondisjonstrening og sprinttrening, i tillegg til styrketrening på slutten av hver økt.

Hittil i år har ca 10-15 dommere møtt opp til hver av øktene, men vi har selvfølgelig plass til flere. Dette er ei sammensatt gruppe når det gjelder både alder, kjønn og fysisk form, og det er rom for å tilpasse hver økt til eget nivå og ønske. Her er det altså ingen grunn til å bli sittende hjemme!

Faste tidspunkt for felles trening er mandag og torsdag klokka 2000-2130. Førstkommende mandag utgår pga. arrangement i hallen, og ukens treninger blir derfor tirsdag og torsdag. For å følge med på endringer og planer for øktene kan man melde seg inn i facebookgruppen Løpetrening for trønderdommere, som også er en fin arena for å finne treningspartnere utenom de fastsatte tidene.

Med 2 måneder igjen til vårens fysiske test er det på tide å hente frem løpeskoene og bli med til Ranheimshallen. Vi lover gode treningsøkter og høy trivsel sammen med flotte dommerkolleger! Velkommen!

Anders Kjønø, Helge Myklebust, Jonas Johnsen, Mats Thorsø Hansen og Irene Renate Aunaas tøyer ut etter økta den 4. januar.
Sliten gjeng, men godt humør! Anders Kjønø, Mads Hagerup-Lyngvær og Helle Reiten.
Årets treninger har vært preget av sterkt oppmøte blant jentene våre! Den 8. januar var flertallet av de fremmøtte jenter. Her ved Helle Reiten, Marit Buhaug Folstad, Line Cathrine Nymoen, Irene Renate Aunaas, Monica Brun Løkkeberg og Amalie Nyeng.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.