Løpetreningene fortsetter

19. mars ble det arrangert fysisk test med påfølgende teorisamling og gjennomgang av retningslinjer for dommerne f.o.m. 4.divisjon herrer og 1.divisjon damer, i tillegg til kretsens talentgruppe. Gjennom mars og april har samme opplegg blitt gjennomført for dommerne i de øvrige divisjoner. Tirsdag 10. april ble vårens siste løpetest gjennomført for dommerne i sone Trondheim. Nå gjenstår bare vårsamling for sone Fosen den 21. april før alle trønderdommere skal være klare for sesongen.

Det har blitt løpt FIFA-intervaller (17/22, 15/22 og 15/20), Coopertest (minimum 2000 eller 2500 meter på 12 minutter) og diverse sprinttester (CODA, 30-metere og 40-metere), og vi ser at flere har hatt god nytte av fellestreningene gjennom vinteren. Derfor vil det nok glede mange løpeglade dommere at det fortsatt er mulig å delta på løpetreninger 2 ganger i uken. Foreløpig skjer dette mandag og torsdag i Ranheimshallen, som har vært faste tider i vinter (tidspunkt varierer noe, men avtales på facebooksiden Løpetrening for trønderdommere). Når noen utendørs løpebaner smelter frem, vil det åpne for å tilpasse fellestreningene enda bedre til et stadig travlere kampprogram.

Lauget gratulerer med bestått fysisk test, og håper at mange vil fortsette å holde formen mellom kampene i vår. Vi sees på trening!

 

Fornøyd gjeng etter både FIFA- og YoYo-test 5. april. Fra venstre: Oliver Barsøe, Mads Hagerup-Lyngvær, Jonas Johnsen og Line Cathrine Nymoen.
Før intervalltesten skal man gjennom sprinter, og på tirsdag ble det løpt 40-metere i Ranheimshallen.
I farta!
Oliver Barsøe og Line Cathrine Nymoen klare for nok en løpeøkt 12. april.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.