Kent Ove Gomo Hammer tildelt Bjørn Eriksens minnepris

 

Helgen 30-31.oktober var det nok en gang klart for Trøndersk Fotballseminar, der mange av kretsens dommere var tilstede. Samlingen startet opp fredag med felles samling for dommere og spillere/trenere. Vi fikk en oppdatering av sesongen fra trenerteamene i Rosenborg og Ranheim. Supernils tok også turen innom og holdt et show til latter fra de fremmøtte.

 

 

TFS5

 

TFS1

På kvelden var det klart for middag og utdeling av priser. Robert Eggen fikk tildelt prisen som årets dommer i sesongen 2015 etter stabile og gode prestasjoner gjennom sesongen. Under middagen ble også Bjørn Eriksens Minnepris utdelt, en pris som står svært høyt blant dommerne i kretsen.

Prisen deles ut etter følgende statutter:

  • Bjørn Eriksens Minnepris skal deles ut ut en gang hvert år til et dommertalent eller en person innen dommerutvikling som har vist best stil og profil.
  • Faggruppe dommer foretar innstillingen ovenfor kretsstyret som fatter endelig vedtak.
  • Prisen deles ut på høstsamlingen
  • Prisen er et kunstverk, -samt diplom.
  • Prisen overrekkes av en cupfinaledommer som har, eller har hatt tilknytning til Trøndelag Fotballkrets.
  • Prisen ble delt ut for første gang i 2002.

Kent Ove Gomo Hammer ble tildelt Bjørn Eriksens Minnepris og på bildet ser vi Dag Vidar Hafsås overrekker kunstverket i premie. Kjell Alseth står klar til venstre, klar for å overrekke blomster og diplom. TFDL gratulerer vinnerne med vellfortjente priser.

Kent Ove Hammer minnepris

På lørdag var det klart for nye sekvenser for dommerne. Kjell Alseth, Pål Espen Sarheim, Peder Winsnes og Jon Eilif Skjervold hadde flotte innlegg med faglig innhold og det var bred enighet blant dommerne om at det var et godt utbytte fra helgens samling. Samlingen ble avsluttet med fotballquiz, der talentgruppas Tobias Hyldmo stakk av med seieren. Det er allerede varslet revansje fra andre dommere i kretsen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.