Julebord 2017

Lørdag 25. november arrangerte vi julebord for våre medlemmer. Tradisjonen tro foregikk festlighetene på Kvik-huset, og 27 trønderdommere møtte opp for å feire sesongen. Vår egen Rolf Helge Karlsen stilte som vanlig opp meg nydelig og variert mat, og julebordets gjester klarte nesten å tømme hver eneste skål.

Da alle hadde spist seg mette, var det klart for den årlige quizen. Nok en gang var det Audun Hallem Berge som sto bak de noe krevende spørsmålene, men denne gang imponerte han med opptil flere kategorier som ikke handlet om andrenivå-fotball i fremmede land! I år ble quizen gjennomført på Kahoot, og derfor fikk vi ikke noe vinnerlag, men bare én Quizmeister: Thomas Solum Lystad. Vi gratulerer, og regner med at Thomas stiller like motivert til å ydmyke motstanderne (Ole Johnny…) neste år!

Julebordets underholdning, i form av bilder og historier fra sesongen som har gått, ble nydelig presentert av Jens Ole Selnes. Et av høydepunktene var en forhåndsutsendt konkurranse, hvor deltakerne hadde satt ord på et bilde fra en av Rikhard Haugen Lyngs kamper. Mads Hagerup-Lyngvær stilte med desibelmåler og registrerte bidragene som høstet mest latter fra publikum, og vinneren av konkurransen ble Ove Runhaug. Hans bidrag kommer i bildegalleriet nederst i saken.

Etter quiz og underholdning var det duket for prisutdeling, hvor det i år var mulig å stikke av med tre ulike utmerkelser. Årets kortpris ble tildelt Monica Brun Løkkeberg, som ikke har latt gjenglemte kort være en hindring mot å dele ut advarsler. En annen god kandidat til kortprisen var Rikhard, etter den mye omtalte kortutdelingen i garderoben på Verdal i høst (en situasjon som faktisk ble fanget på kamera – til glede og underholdning for julebordets deltakere). Sistnevnte endte opp uten kortpris, men fikk derimot komiprisen for 2017.

Den mest ærefulle prisen, Årets dommer, gikk til Sondre Dahle. Begrunnelsen for denne kåringen handler både om sportslige prestasjoner og sosiale bidrag. Sondre beskrives som en positiv og inkluderende kraft innen det trønderske dommermiljøet. Han stiller ofte opp på trening og samlinger, og bidrar til at både nye og gamle dommere føler seg velkommen i miljøet. Han har prestert godt gjennom hele sesongen 2017, og fikk prøvekamper som assistentdommer i OBOS-ligaen for andre år på rad, i tillegg til å bli tildelt assistentdommerrollen i cupfinalen for G16. Etter julebordet fikk vi også bekreftet at Sondre er rangert som assistentdommer i OBOS-ligaen 2018. Vi gratulerer med både pris og rangering!

I etterkant av julebordet har TFDL-styret tatt seg friheten til å foreta noen (mindre) høytidelige kåringer innad i styret. Disse, i tillegg til andre glimt fra festlighetene, finnes i bildegalleriet under.

TFDL takker for oppmøtet på både julebord og tidligere samlinger, og ønsker alle våre medlemmer en god jul!

Årets kokk!
Rolf Helge Karlsen presenterer kveldens brede utvalg av mat.
Undertegnede tilbragte julebordet med krykker og gips, og ble av styret kåret til «Årets mest handikappede».
Thomas Solum Lystad ble årets Quizmeister. Kim Rune Borgersen og Eirik Gärtner Knutsen kapret de øvrige pallplassene, mens styret har utnevnt Audun Hallem Berge til «Årets (minst) pedagogiske spørsmålsbøddel».
Ove Runhaug sitt vinnerbidrag i konkurransen.
Jens Ole Selnes, også kjent som «Årets læneste konferansier».
Rikhard Haugen Lyng med årets mest komiske kortutdeling.
Monica Brun Løkkeberg har opptil flere ganger stilt til kampstart uten kort, og har i etterkant lovet «ingen bedring til neste sesong».
Sondre Dahle ble kåret til Årets dommer i TFDL.
Oliver Barsøe, Helge Myklebust, Kent Ove Hammer og Viktor Nystad Edvardsen i dyp konsentrasjon.
Jens Ole Selnes og Mads Hagerup-Lyngvær stilte villig opp som servitører. Sistnevnte deler også tittelen «Årets beste ryddemannskap» med Ole Morten Nordløkken.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.