Hva skjer?

Lauget håper å skape ytterligere aktivitet på hjemmesiden fremover. Vi ønsker alle innspill velkommen. Vi vil favne alle, uansett dommernivå, som dommere med tilknytning til Trøndelag Fotballkrets utfører. Det kan være trening, kamp, reise, sosiale og faglige aktiviter. For å nå dette målet er vi avhengig av at våre dommere sender inn bilder og noen ord fra sine aktiviteter. Som en kickstart har vi samlet noen bilder fra forrige ukes kamper. Håper alle sammen tar utfordringen med å sende oss ytterligere saker. Det viktigste er å sende inn bilder, det behøver ikke å være mye tekst. Husk at det er flott med et bidrag fra alle aktiviteter, på alle nivå. Særlig interessant er det å få informasjon om spesielle hendelser, debutkamper og fotballkamper vi sjelden hører så mye fra.

Mathias Støfringshaug debut 3.div

Mathias Støfringshaug debuterte i 3.divisjon lørdag 05.09 i kampen mellom Kvik og Gjøvik-Lyn  2. Etter rapportene ble debuten gjennomført på en god måte. Med seg på linja hadde han Robin Kjelaas (venstre) og Leif Magne Betten.

Treningsbilde Øya

Torsdag 03.09. var flere av kretsens dommere samlet for en løpeøkt på Øya. Fokuset under økten var løpsteknikk. Noen av deltakerne lurte seg med på et bilde, fra venstre: Elias Havenvid, Mads Hagerup-Lyngvær, Marit Buhaug Folstad, Dag Vidar Hafsås, Jørgen Rønning Valstadsve og Thomas Solum Lystad. Monica Brun Løkkeberg deltok også på økten, men var fotograf for anledningen.

Ole Johnny Løfald trio RBK Trond

Ole Johnny Løfald, Maarten Vreugdenhil og Jan Wahab Ahmed (ny i kretsen fra Oslo) dømte toppkampen i G19 0.divisjon mellom Rosenborg og Trond.

Stian Wiggen Hansen trio Byåsen - Stjørdals:Blink

Simen Valle Braathen, Stian Wiggen Hansen og Elias Havenvid dømmte onsdag kampen mellom Byåsen og Stjørdals-Blink i G19 0.divisjon.

Ole Johnny Løfald - Dommertrio Alvdal Buvik

Christer Olsen, Ole Johnny Løfald og Hussein Sharif hadde rundens langtur for å dømme oppgjøret mellom Alvdal og  Buvik. Bilder fra Alvdal tatt av fotograf Tore Schjølberg.

Christer Olsen - AD Alvdal Buvik

Christer Olsen AD Alvdal Buvik

Christer Olsen på linja i Alvdal – Buvik.

Ole Johnny Løfald - vann og kaffe

Ole Johnny Løfald har behov for påfyll av kaffe i pausen.

Stian Wiggen Hansen trio Steinkjer

 

Sturla Stensaas (venstre), Stian Wiggen Hansen og Stian Andre Christensen dømte 3.divisjonsoppgjøret mellom Steinkjer og Namsos.

 

Lauget håper å kunne poste flere saker fra kamper den kommende tiden.  I nær fremtid vil vi også annonsere samlingene for høstsesongen. Send oss gjerne tips og bilder til:

tips@tfdl.no

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.