Hva skjer?

Vi går inn i den mest hektiske delen av fotballsesongen og i flere serier spilles nå de siste kampene for sesongen. Oliver Skaret Barsøe, Haydar Mazloum og Mads Hagerup-Lyngvær har sendt inn bilder fra aktivitetene den siste tiden.

Dommertrio Pål Jakobsen, Ingvaldsen og Linus Aune

Dommerbilde 12

 

 

Dommertrio Pål Jakobsen

Lars Einar Ingvaldsen, Pål Jakobsen og Linus Aune i aksjon. Legg ellers merke til ny gest fra dommerne. Nå er det slutt på tommel opp. Foto av Oliver.

Haydar Mazloum trio før match

Nicola Bucceronim Haydar Mazloum og til høyre Francesco Marra. Før kampen mellom Tempo IL mot Vikvarvet 5.div 13.09

Dommertrio Lillemark, Plahn og Støfringshaug

Dommertrio Plahn, M Støfringshaug og M Lillemark

Erik Plahn ledet kampen mellom Namsos og Åfjord i 3.div. Med seg på linja hadde han Mats Lillemark og Mathias Støfringshaug.

Jørgen Valstadsve unable to board

Jørgen Rønning Valstadsve og Mads Hagerup-Lyngvær var assistenter i kampen Hødd-Sogndal mandag 21.september. Jørgen fikk «unable to board» på vei til kamp, men det ordner seg heldigvis for snille gutter og Jørgen kom seg avgårde til Sunnmøre. Artikkelforfatteren velger å tro at det var Jørgen selv som ordnet opp.

Åndal, R.Valstadsve og Rafiq

Veileder Helge Roar Åndal, Jørgen Rønning Valstadsve og hoveddommer Omar Rafiq på ferga etter kamp.

Fagsamling Team Trøndelag. Nyeng, Tangstad

Fra fagsamling i Team Trøndelag 18.-19. september på Stav Hotell. Team Trøndelag er paraplyen for kretsens ulike fagenheter. Samlingen var et meget vellykket tiltak for de som utgjør «frivillighetsapparatet» innenfor kretsens utviklingsarbeid. Amalie Nyeng, Ragnar Wist, Bjørn Inge Tangstad og Mads Hagerup-Lyngvær representerte dommersektoren i kretsen. Vi utvekslet ideer og erfaringer med andre sektorer, samt foretok en gjennomgang av høstens innhold på rekrutteringsdommerkurset. Bildet viser Amalie Nyeng og Bjørn Inge Tangstad (fra siden).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.