Henrikke Nervik med tittelkamp på NRK, og flere andre i opp- og nedrykksdrama

Lørdag 1.nov kl 13:00, møtes LSK Kvinner og Stabæk til finale i Toppserien i LSK-hallen. Før siste runde er LSK på 1.plass med 54 poeng, mens Stabæk følger like bak med 52 poeng. Dermed vil denne siste kampen bli finalen i Toppserien som avgjør hvem som blir seriemester. LSK blir seriemestere med seier og uavgjort, mens Stabæk må vinne kampen om de skal bli seriemester. Kampen ledes av Henrikke Nervik, Malvik IL, som forøvrig reiser på UEFA Core samling to dager senere (les mer om det HER). Kampen vises direkte på NRK1 fra kl 12:45 på lørdag.

I nest siste serierunde i Tippeligaen, spiller Brann mot Sogndal i Bergen. Begge lagene kniver om å unngå direkte nedrykk og sikre seg kvalifiseringsplassen før neste sesong. Sogndal innehar per dags dato kvalifiseringsplassen, med ett poeng mer enn Brann, og vil dermed sikre seg kvalifisering med seier på Brann stadion. Kampen spilles søndag 2.november kl 18:00 og vises direkte på C More Fotball. Leif Erik Opland, Byneset IL, er med som assistentdommer i denne kampen.

I 1.divisjon spilles siste runde på søndag kl 12:00, hvor det fortsatt kjempes om siste kvalifiseringsplasser til Tippeligaen og for å unngå nedrykk. Ranheim ligger foreløpig på en 7.plass og trenger 3 poeng hjemme mot Strømmen for å ha håp om en kvalifiseringsplass. I denne kampen er Helge Myklebust, Ready, og Thomas Solum Lystad, Kolstad Fotball, med som assistentdommer og 4.dommer. Ranheim er også avhengig av at enten Bærum, Fredrikstad eller Kristiansund avgir poeng i sin siste kamp. Fredrikstad møter Sandefjord, hvor Erik Hegstad, Trygg/Lade SK, er assistentdommer. Denne kampen vises på TV2 Zebra. I motsatt ende av tabellen kjemper Nest-Sotra for å unngå nedrykk, og trenger dermed minimum 1 poeng borte mot nedrykksklare Ullensaker/Kisa eller hjelp fra kampen Hønefoss-Alta for å unngå å spille i Oddsenligaen neste sesong. Denne kampen ledes av Kim Rune Østerlie Borgersen, Austad FK, som har med seg assistentdommeren Runar Langseth, Levanger FK.

Det er altså duket for mange spennende oppgjør i Tippeligaens nest siste runde, og den avsluttende runden i både Toppserien og 1.divisjon til helgen. Nedenfor følger en oversikt over alle involverte trønderdommere i disse rundene:

 

Toppserien

AvaldsnesKolbotn

Dato: lørdag 1. november 2014 kl. 13:00
Dato: lørdag 1. november 2014 kl. 13:00
Dato: lørdag 1. november 2014 kl. 13:00
Dato: lørdag 1. november 2014 kl. 13:00
Sted: DnB Arena
Assistentdommer 1: Bashir AshenaieNardo Fotballklubb
Assistentdommer 2: German RudnevTrondheim Ø.H.I.L.

Tippeligaen

Dato: søndag 2. november 2014 kl. 18:00
Assistentdommer 2: Leif Erik OplandByneset IL
Dato: søndag 2. november 2014 kl. 18:00
Assistentdommer 2: Svein Inge WikenKolstad Fotball

1.divisjon

Dato: søndag 2. november 2014 kl. 12:00
Dato: søndag 2. november 2014 kl. 12:00
Sted: DnB Arena
Assistentdommer 1: Helge MyklebustReady
Dato: søndag 2. november 2014 kl. 12:00
Sted: UKI Arena
Assistentdommer 2: Runar LangsethLevanger FK
TFDL ønsker alle lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.