Fagsamling med Petter Hegle og Svein Olav Øie

Trøndelag Fotballdommerlaug ønsker å invitere alle medlemmer til årets første fagsamling. Denne gangen har vi den glede av å invitere ishockeydommer Petter Hegle og tidligere håndballdommer Svein Olav Øie for å dele sine erfaringer med oss.

Litt informasjon om de to:

Petter Hegle

Petter Hegle  er aktiv fotballdommer og skal dømme 6.divisjon i årets sesong. Han har tidligere vært hoveddommer i 3.divisjon. Mest kjent er han likevel som ishockeydommer, der han i flere sesonger har vært dommer i Get-ligaen (høyeste nivå). I 2010 deltok han som dommer i kjelkehockey under Paralympics i Vancouver og kronet det med å dømme finalen mellom USA og Japan.

Svein_Olav_Oie_og_Bjorn_HogsnesSvein Olav Øie t.v. på bilde.

Svein Olav Øie er tidligere håndballdommer og har dømmt håndball internasjonalt i 17 år. Av hans største oppdrag kan vi nevne 3 VM-finaler, 2 EM-finaler og en OL-finale for herrer. 25 internasjonale mesterskap og 435 internasjonale kamper kunne han også telle opp ved endt karriere. Svein Olav har også vært kretsdommer i fotball.

Det er med andre ord 2 erfarne dommere som kommer til samlingen 16.april. De vil her dele sine erfaringer fra sine respektive idretter, med hovedfokus på kampledelse, kommunikasjon og kampforberedelse. Vi forsøker i størst mulig grad å se på hvordan vi kan ta med oss elementer fra håndballen og ishockey over til fotballdømming.

Tid: Torsdag 16.april 18:00

Sted: Kolstad sitt klubbhus, Saupstadringen 13 B

Det vil bli servert pizza under samlingen.

 

Påmelding er bindende og skjer ved å sende en e-post til kento@tfdl.no

Påmelding må skje innen 14.april.

Vi setter også som et absolutt krav at man er medlem av Trøndelag fotballdommerlaug for å delta på samlingen, og er du ikke medlem, så har du fortsatt sjansen til å melde deg inn, og det kan du gjøre HER.

 

Vi ønsker hjertelig velkommen til samling.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.