Fagsamling 07.11.17

Tirsdag 7. november arrangerte TFDL en fagsamling hvor laugets medlemmer fikk muligheten til å bli bedre kjent med noen av våre beste dommere, og hvordan de har arbeidet gjennom årets sesong.

Monica Brun Løkkeberg (FIFA-assistentdommer) og Henrikke Holm Nervik (FIFA-dommer) har begge hatt en svært god sesong tilbake på toppnivå etter å ha født barn i løpet av 2016. I tillegg til solide prestasjoner hjemme i Norge, har de begge hatt internasjonale comeback med flere utenlandsturer i løpet av året. Henrikke har også blitt tildelt hoveddommeroppdraget i damenes cupfinale den 18.november.

Thomas Solum Lystad har dømt sin 7. sesong i 2. divisjon herrer, Han var en av de 24 som fikk fortsette på nivået etter 2016, og har kommet godt gjennom det første året etter omleggingen av seriesystemet. Sammen med de øvrige dommerne i PostNord-ligaen har han deltatt på NORCORE nivå 4 i 2017. Thomas delte sine tanker om egen sesong, utvikling og oppfølgingen fra NFF – i tillegg til å diskutere video av situasjoner fra hans egne kamper.

Med hele 25 deltakere er styret svært fornøyde med oppmøtet på samlinga, og vi setter stor pris på engasjementet. Det er flott å se at så mange av dommerne våre, uavhengig av alder og ambisjoner, har glede av å samles og dele erfaringer.

Vi takker både Monica, Henrikke, Thomas og de øvrige deltakerne for ei hyggelig samling, og håper selvfølgelig å se flest mulig på julebordet den 25. november! 😉

 

Thomas sin sesong har bydd på utvikling både på og utenfor banen.
Godt oppmøte og humør på kveldens samling!
Henrikke og Monica delte erfaringer fra sine comeback på nasjonalt og internasjonalt nivå etter graviditet(er).
Thomas så tilbake på en god sesong i PostNord-ligaen, med evaluering av både positive situasjoner og utviklingsområder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.