Bli med på Skandia cup 2018!

I uke 26 arrangerer Sportklubben Freidig den tradisjonsrike turneringa Skandia cup for 43. gang. Styret av Trøndelag fotballdommerlaug oppfordrer både ferske og rutinerte dommere til å bli med på moroa. Helga 22.-24. juni arrangeres minicupen for klassene 7-12 år, og 25.-30. juni spiller klassene 13-19 år. Påmelding for dommere i alle klasser skjer gjennom denne linken.

Gjennom uka på Skandia cup får man muligheten til å bli bedre kjent med gode dommerkolleger mellom kampene, i tillegg til verdifull mengdetrening i form av mange kamper på kort tid. I 2017 ble alle kampene gjennomført på Lade, noe som videreføres i 2018. På denne måten samles hele cupstemninga på ett område, og alle dommerne får ta del i det samme, sosiale garderobemiljøet.

I hovedcupen kan alle som har tatt rekrutteringsdommerkurs delta, mens i minicupen trenger man bare å være klubbdommer for å melde seg på. Uansett alder, rangering og erfaring vender de fleste dommerne tilbake i mange år. Det kommer både dommere og lag fra andre fotballkretser, og det garanteres ei lærerik og sosial uke med mange gode minner fra Ladesletta i juni.

For noen heldige og dyktige unge dommere tilbyr Skandia cup et kurs som foregår gjennom hele hovedcupen. 4 unge og lovende dommere får muligheten til å delta på cupens egen talentutvikling med tett oppfølging av en fast veileder, i tillegg til flere av kretsens mest rutinerte veiledere. Cupen har noen navn på blokka, men det er fortsatt mulighet til å kapre en plass i gruppa hvis man viser gode prestasjoner gjennom vårsesongen.

 

For mer info om Skandia cup og dommerpåmelding; stikk innom nettsiden deres, eller ta kontakt med noen av de dommeransvarlige:

Sigurd Harby – Torgeir Berg Lunder – Theodor Bondevik

dommer@skandiacup.no

 

Finalekvartetten i G16-finalen 2017. F.v.: Helle Reiten, Jonas Johnsen, Marcus Klomsten Dragsten og Ole Martin Normann.
Rahand Bazaz fra NFF Østfold lagde mye god stemning,både på og utenfor banen, da han deltok på fjorårets turnering.
Mats Thorsø Hansen, Rahand Bazaz, Marius Kvaal og Ole Martin Normann etter finalekampen i G19-klassen.
Finaleoppdrag tildeles under dommernes bankett på fredag kveld.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.