Årets første fagsamling

Årets første fagsamling er over, denne gangen med fokus på hva vi som fotballdommere kan lære av andre idretter som ishockey og håndball. TFDL hadde derfor invitert Petter Hegle (Ishockey) og Svein Olav Øie (Håndball) til å fortelle om sine opplevelser, og dele av sin erfaring og kunnskap.

20 lydhøre fotballdommere hadde møtt opp i Kolstad fotball sine lokaler, og fikk to gode foredrag om hvordan dette med kommunikasjon, kampledelse og samarbeid fungerer som dommer i andre idretter. Ingen var vel veldig overrasket over at det er mye det samme som går igjen, men samtidig sitter nok mange igjen med en følelse av at disse idrettene har kommet noe lengre på enkelte punkter, selv om regelverket og løsningene som dommer sier mye det samme.

Det er vanskelig å ikke bli stum av beundring over hva disse to herrene har opplevd, alt fra breddeidrett til OL finale i hver sin idrett. Det ble en kveld med gode historier, nye vinklinger og erfaringsutveksling på hvordan kommunikasjon, kampledelse og samarbeid kan utvikles enda mer i fotballen, og helt sikkert også den andre veien.

TFDL hadde på forhånd forespurt både Petter og Svein Olav om hva de ønsket som takk for innsatsen. Typisk nok av slike personligheter, ønsket de ikke å ta betalt for timene de brukte, de så begge på dette som å gi tilbake til idretten. Styret ba derfor begge komme med et veldedig formål som lauget kunne donere penger til. «Hockey mot kreft» og «barnekreftavdelingen på St.Olavs» ble valgt som mottakere. TFDL vil derfor donere 500,- til hver av disse merket med foredragholdernes navn, som takk for hjelpen og tiden. I tillegg fikk begge to hver sin blomserbukett overrakt av styreleder Ole Johnny Løfald.

TFDL retter en stor takk til både Petter og Svein Olav for bidraget! Under følger noen bilder fra kvelden.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.