Amalie Nyeng ny leder i TFDL

Årsmøtet ble avholdt 15. mars i Freidigs klubbhus på Eberg.

Amalie Nyeng stilte som kandidat til ledervervet i Trøndelag Fotballdommerlaug (TFDL), og ble enstemmig valgt av årsmøtet for en periode på to år. TFDL har fått sin første kvinnelige leder, og vi ser med forhåpninger frem til hva Amalie kan utrette i sjefstolen sammen med sitt ivrige styre.

Ole Johnny Løfald har ledet dommerlauget gjennom flere år, men har veket sete med ett år igjen av styrelederperioden til fordel for et engasjement i Trøndelag Fotballkrets. Lauget retter en meget stor takk til den innsatsen Ole Johnny har lagt ned i sin lederperiode!

Møtet valgte også styremedlemmer. Traveren Jens Ole Selnes tok gjenvalg for en periode på to år. Vi er svært glad for at Jens Ole er med og viderefører tradisjonene med dommerlauget i Trøndelag. Erfaring er gull verdt!

I tillegg ble det valgt inn to nye styremedlemmer for to år: Ingri Kappel Kirkbakk og Ole Morten Nordløkken. Det er flott å se nye fjes som ønsker å ta i et tak for å gjøre TFDL til landets mest aktive fotballdommerlaug. Audun Hallem Berge og Mads Hagerup-Lyngvær var ikke på valg.

Nytt styre 2017-2018 er:

Leder Amalie Nyeng
Styremedlem Audun Hallem Berge
Styremedlem Jens Ole Selnes
Styremedlem Ingri Kappel Kirkbakk
Styremedlem Ole Morten Nordløkken
Styremedlem Mads Hagerup-Lyngvær

Styret bestemmer ansvarsområdene (faglig/sosialt/kasserer) på første møte.

Vi takker alle dommere i Trøndelag som er med og slutter opp om TFDL!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.