Velkommen til TFDL

Styret i Trondheim og Omegn Fotballdommerlaug er stolte av å kunne ønske deg velkommen til TFDLs helt nye hjemmeside – med splitter ny logo!

Siden er et uttrykk for ambisjonen til det nye styret i lauget, nemlig å være den viktigste nettressursen for dommere i Trøndelag Fotballkrets. Her skal du finne informasjon, nyheter, dokumenter, reglement og bilder som er relevante i utøvelsen av verdens beste hobby – fotballdømming!

Siden er et bidrag til medlemmer i TFDL, og hvis du har tips til hvordan den skal utvikles videre, så send gjerne en mail til post@tfdl.no. Siden skal fange fra ytterste bredde til spisseste topp! Sitter du inne med nyheter eller saker du ønsker å publisere – ingen nyheter er for små – så send oss en mail, og inkluder gjerne et bilde.

Vi ønsker deg god lesing.

 Hilsen

Styret i TFDL

logo-forslag18

En kommentar

  1. Veldig artig at dette nå er oppe og går!
    Blir en strålende ressurs for alle dommere i TFK, men også til glede for dommere i hele riket.

    Håper folk tegner seg for medlemskap – og bidrar til å holde siden oppdatert. Målet for styret er å gjøre tfdl.no til den naturlige og uvurderlig oppslagssiden for kretsens dommere med aktuelle nyheter, saker, skjema, regler og diskusjoner. Join us!:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.