Trønderdommere i aksjon

On 16.04.2018 by Amalie Nyeng

Sesongen 2018 er endelig(!) i gang, og dommerlaugets medlemmer har allerede vært flinke til å sende inn glimt fra de første rundene med seriekamper. Under følger et lite bildegalleri fra noen av de første cup- og seriekampene i både topp og bredde.

Vi vil rette en stor takk til de som har bidratt med bilder så langt, og håper mange av våre medlemmer vil fortsette å dokumentere dommerhverdagen sin!

Fatemeh Zangeneh fra NFF Oslo fikk med seg Line Cathrine Nymoen og Monica Brun Løkkeberg da hun ledet oppgjøret mellom Trondheims-Ørn og Stabæk i Toppserien.

Marcus Klomsten Dragsten, Mats Thorsø Hansen og Erlend Røsten ikledd dommerens fineste farger i anledning G19 0.divisjon hvor Ranheim møtte Tillerbyen.

Sigurd Harby hadde med seg Tarald Lium Tømte og Andreas Ryggvik Karlsen i G19-kampen mellom Heimdal og Ranheim 2.

7. og 8. april ble det arrangert NTF-tiltak i Trondheim, og lørdagens kamp mellom Kristiansund og Sandefjord U13 ble ledet av (f.v.) Elias Kjeldsberg, Markus Lille og Kenneth Kjelaas.

Helle Reiten dømte kampen mellom Strindheim og Langfjorden i siste kvalifiseringsrunde for NM J16, med Amalie Nyeng og Mats Thorsø Hansen på linja.

God stemning i garderoben da (f.v.) Jakub Kacper Chrzanowski, Paul Daniel Johansen og Viktor Nystad Edvardsen dømte Strindheim – Nardo i G19 0.divisjon.

Vegard Murvold Sporstøl med Francesco Marra og Raman Hawas Mahmoud. Denne trioen fikk ansvaret for kampen mellom Rosenborg og Levanger i G19 0.divisjon.

Til tross for at våren har kommet til Trøndelag, ble kampen mellom Malvik og Hommelvik G19 spilt under tak i Abrahallen. Undertegnede fikk med seg Per Steinar Olsen og Kim Reitan som assistentdommere i lokaloppgjøret.

Mads Hagerup-Lyngvær fulgte trioen tett da han debuterte som dommerveileder i PostNord-ligaen. Kampen mellom Stjørdals-Blink og Hødd ble ledet av Thomas Solum Lystad, Payam Seyedzadeh og Mats Thorsø Hansen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.