Trønderdommere i aksjon

Høstsesongen nærmer seg slutten, og dommere over hele landet må forberede seg på noen lange måneder uten fløyte og flagg. Her i Trøndelag har den vakre høsten vært såpass innholdsrik at styret nesten har glemt å oppdatere dere på aktiviteten blant laugets medlemmer, men nå er vi endelig tilbake med noen glimt fra høstens kamper.

Flere av våre dommere har debutert på nye nivå i løpet av høsten, og venter nok i spenning på vinterens rangeringer. Blant disse kan vi dele bilder fra Mats Thorsø Hansens debut som assistentdommer i PostNord-ligaen, Viktor Nystad Edvardsens første kamp som hoveddommer i 0.divisjon G19, og et av Line Cathrine Nymoens internasjonale oppdrag da hun og Marit Buhaug Folstad var på utveksling i Sverige. I tillegg fikk vi gleden av å se Malin Frantzen Øiseth (NFF Akershus og Romerike fotballdommerlaug) debutere som hoveddommer i Toppserien på Ørn arena tidligere i oktober.

Vi gratulerer både de nevnte og alle andre som har tatt steget opp til et nytt nivå denne sesongen, men vi glemmer selvfølgelig ikke bredden! Fotballen er like avhengig av hele dommerstanden, uavhengig av nivå, og vi er stolte av det brede og flotte dommermiljøet vi har i Trøndelag. Vi ønsker derfor alle dommere lykke til med årets siste kamper. Vi håper å se alle igjen til våren, og at både dommere og veiledere vil fortsette å sende oss glimt fra dommerhverdagen i hele vår krets!

 

Bildene er hovedsakelig tatt av undertegnede eller innsendt fra de avbildede dommerne. Flere bidrag mottas med stor takk! (bilder@tfdl.no)

 

Sigurd Harby viste et noe lavere engasjement enn Amalie Nyeng og Helle Reiten før NM-kampen mellom Tiller og Trondheims-Ørn J19 tidlig i høst.
Ann-Turid Sorte, Erlend Røsten og Guro Liabø Bjerkevoll klare for NM-kamp mellom Tiller og Fløya J16.
Mats Thorsø Hansen, Rikhard Haugen Lyng og Ove Runhaug før 3.divisjonskampen mellom Verdal og Stjørdals-Blink.
Stil og profil (?)
Amalie Nyeng, Viktor Nystad Edvardsen og Haldis Selstad Strømme før kampen mellom KIL/Hemne og Amazon Grimstad i damenes 1.divisjon. Uproblematisk med forsinket kamp når Kyrksæterøra byr på sommertemperatur i september!
Marit Buhaug Folstad og Line Cathrine Nymoen på Nordisk utveksling i Sverige.
Leif Magne Betten, Mischa Kellerhals og Mats Thorsø Hansen gjør seg klare for Byåsen TF – Odd 2.
Mats Thorsø Hansen hadde god kontroll under debutkampen i PostNord-ligaen.
Avslappet stemning i dommergarderoben før Viktor Nystad Edvardsens debut i 0.divisjon G19 med Amalie Nyeng og Line Cathrine Nymoen på linja.
Verdens høyeste assistentdommer? Kristian Krey Løkås var ikke lett å overse da han og Monica Brun Løkkeberg assisterte Malin Øiseth i hennes Toppserie-debut!
Mads Hagerup-Lyngvær får erfare at enkelte dommere har noe spesielle krav til sine veiledere…

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.