To trøndertrioer i Tippeligaens og OBOS-ligaens første runde

Mandag 6.april er det vi mange har ventet på endelig i gang – fotballsesongen 2015! Først ute er Tippeligaen og OBOS-ligaen, mens 3.divisjon er i gang fra 10.april og Oddsenligaen fra 18.april.

I den første runden i Tippeligaen skal Dag Vidar Hafsås (Kolstad Fotball), Svein Inge Wiken (Kolstad Fotball) og Leif Erik Opland (Byneset IL) dømme oppgjøret mellom Lillestrøm og Start. Kampen skal spilles tirsdag 7.april klokken 1900. Denne trøndertrioen vil en nok få se mye av denne sesongen, da det er innført faste dommertrioer/team i Tippeligaen denne sesongen. Målet er at flest mulig av kampene skal kjøres med de faste teamene, men det vil selvfølgelig være noen avvik i løpet av en sesong.

I tillegg til trøndertrioen i Tippeligaen, vil det også være en trøndertrio i OBOS-ligaen på mandag. I kampen mellom Strømmen og Hødd som spilles klokken 1730 består dommertrioen av Kim Rune Borgersen (Austad Fotballklubb), Mads Hagerup-Lyngvær (Charlottenlund SK) og Ole Johnny Løfald (Tiller IL).

I tillegg skal Erik Hegstad (SK Trygg/Lade) i aksjon i kampen mellom Kristiansund og Ranheim, mens Runar Langseth (Kolstad Fotball) skal i aksjon i kampen mellom Sogndal og Bærum.

PS! Sesongen 2015 var egentlig i gang i palmehelgen da Toppserien spilte første runde. I denne runden var Cathrine Eide (Bækkelagets SK) dommer i kampen LSK – Stabæk, mens Birgitta Solberg (Vang FL) var dommer i kampen Avaldsnes – Arna Bjørnar.

 

TFDL ønsker alle lykke til med sesongstart!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.