Om TFDL

Trøndelag Fotballdommerlaug (TFDL) er en interesseforening for fotballdommere tilknyttet NFF Trøndelag med sosiale og faglige formål. Visjonen er: «Fotballglede, muligheter og utfordringer for alle!». TFDL ble stiftet 13.03.2008 som Trondheim og Omegn Fotballdommerlaug, men skiftet navn til Trøndelag Fotballdommerlaug 22.01.2015. Vårt organisasjonsnummer er 992 689 676, og våre vedtekter kan du lese ved å trykke her.

Styret 2019-2020 består av:

Amalie Nyeng (leder) – leder@tfdl.no

Audun Hallem Berge (styremedlem) – audun@tfdl.no

Jens Ole Selnes (styremedlem) – jensole@tfdl.no

Abdul Hayran (styremedlem) – abdul@tfdl.no

Oliver Skaret Barsøe (styremedlem) – oliver@tfdl.no

Mads Hagerup-Lyngvær (styremedlem) – kasserer@tfdl.no

Hva er et dommerlaug?

Et dommerlaug fungerer på mange måter som en fagforening for fotballdommere. Som medlem er du en del av et felleskap med dommere som støtter deg.

Hvorfor bli medlem?

Den viktigste grunnen til å melde seg inn er den sosial og faglige biten. Dommerlauget er en perfekt plattform til å møte likesinnede pipeblåsere og ta del i et større felleskap. Trøndelag Fotballdommerlaug er blant landets mest aktive laug, og arrangerer både faglige og hyggelige sosiale sammenkomster. For å bli medlem, betal inn kr. 200,- til Vipps nr. 511276 – eller bankkonto 9235.33.21058. 1. års rekruttdommere har gratis medlemskap (uten stemmerett på årsmøte).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.