NYHET: TFDL blir fra 1. juni bare for medlemmer

I dag er det mange som ikke er medlem i lauget, men som bruker dets tjenester.

Det kan være Facebook for å diskutere dommerspørsmål, bytte kamper, dømme laugets treningskamper – eller være med på fellestreningene. Engasjementet i vår region er stort.

Samtidig er lauget til for sine medlemmer. For å bli medlem må du være en nåværende eller tidligere dommer eller veileder tilknyttet NFF Trøndelag – og betale kontingent.

TFDL blir i fortsettelsen en medlemsforening. Som medlem vil du nyte godt av det fellesskapet dommere i Trøndelag utgjør. Er det noe som kjennetegner vår hobby, så er det fellesskap på tvers av nivå, alder, oppgave, funksjonsnedsettelse, kjønn, bosted og herkomst. Fotballdømming forener.

Lauget bidrar til denne fellesskapsfølelsen og samholdet. Som et samlingspunkt tror vi lauget er en positiv og samlende kraft i vår store region. Det avholder sosiale samlinger, treninger og fagkvelder. Våre nettfora kryr av aktivitet. Her drøftes regelspørsmål, aktuelle hendelser og informasjon fra krets. Muligheten til å bytte og dømme treningskamper og kretskamper står nok også høyt i verdi.

Lauget setter 1. juni som dato for å bli medlem. Det gir dommere i Trøndelag tid til å områ seg. Etter denne datoen mister de som ikke er medlem – eller registrert som dommer/veileder – tilgang til våre Facebook-sider.

Dette gjelder vår hovedside på Facebook: TFDL Trøndelag Fotballdommerlaug

Merk at det fortsetter å være åpent medlemskap på vår treningsside
TFDL Løpetrening for trønderdommere.

Når vi tar dette grepet, er det også fordi vi ønsker flere medlemmer og et enda sterkere fellesskap. NFF Trøndelag er blant landets største målt i antall dommere, klubber og kamper. Pr. april er ca. 580 personer medlem av Facebook-siden, men kun 50 er betalende medlem av lauget. Dommerlauget skulle dermed ha gode muligheter til å nå flere medlemmer. Håpet er å skape en holdning der det å være dommer og veileder i Trøndelag blir synonymt med å være medlem i fotballdommerlauget. Lauget skal være en drivkraft for visjonen om «Fotballglede, muligheter og utfordringer for alle!», slik det står i dets vedtekter. For å ikke gjøre økonomien til en barriere for deltakelse, er kontingenten på kun 200,- kroner.

Styret ønsker å høre fra dommere i Trøndelag hva de synes om grepet styret nå tar. Er dette en riktig måte å drifte lauget på? Hva er bra, hva er mindre bra? Skal vi gjøre ting annerledes? Vi hører gjerne fra deg. Send inn din mening til styret@tfdl.no

HVORFOR BLI MEDLEM?

Den viktigste grunnen til å melde seg inn er den sosiale og faglige biten.

Dommerlauget er en perfekt plattform til å møte likesinnede pipeblåsere og ta del i et større felleskap. Trøndelag Fotballdommerlaug er blant landets mest aktive laug, og arrangerer både faglige og hyggelige sosiale sammenkomster hele året. I tillegg tilbyr våre sider plattformer for å diskutere dommerrelaterte spørsmål og bytte av oppdrag.

HVORDAN BLI MEDLEM? BETAL 200 KR til:

1. Vipps 511276.
2. Bankkonto 9235.33.21058.

Skriv på navn.
PS! Rekrutteringsdommere har gratis medlemskap. Meld inn til kasserer@tfdl.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.