Neste sesong er allerede i gang i Ranheimshallen

Sesongen er over for de som ikke dømmer innendørsfotball om vinteren. Når en sesong er over, betyr det starten på neste sesong! Derfor er trening i Ranheimshallen blitt et fast innslag de siste ukene, og vil nok bli det utover vinterperioden. I dag var det seks stykker til stede på trening: Ingri Kappel Kirkbakk, Amalie Nyeng, Ole Johnny Løfald, Runar Langseth, Kim Rune Østerlie Borgersen og Helge Myklebust.

Dagens økt besto av noen oppvarmingsrunder før det ble kjørt drilløvelser med alt fra sidelengs bevegelser til indianerhopp. Deretter tok vi fatt på pyramidesprint med 30-40-50-60-50-40-30 meters løp med 1,5-2 min hviletid i mellom hver, for å få fokus på løpsteknikken. Etter dette ble det kjørt 4x2min løp med 1min pause, før vi avsluttet løpingen med to 100m-løp. Til slutt ble det gjennomført noen styrkeøvelser som situps, pushups og planke. Det ble en solid økt på 1,5 time og alle fikk kjørt seg virkelig bra! Ta en titt på bildene fra dagens økt under.

TFDL oppfordrer alle til å delta på treninger i Ranheimshallen, slik at vi kan bli en stor gjeng som kan pushe hverandre samtidig som vi har det sosialt sammen. Treningene er ikke i regi av lauget, så det vil si at det er åpent for alle selv om man ikke er medlem. Det er ikke noen faste tidspunkt for trening, men man melder interesse for trening på Facebook-siden «Løpetrening for trønderdommere». Er du ikke medlem i gruppen, finner du den HER.

 

[metaslider id=1116]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.