Mads Hagerup-Lyngvær i spennende kvalikkamp

1.divisjon er ferdigspilt, og tabellen ble til slutt seende slik ut blant topp 6:

Det vil si at Sandefjord og Tromsø går direkte opp til Tippeligaen i 2015, mens Mjøndalen, Kristiansund, Bærum og Fredrikstad skal ut i kvalik, hvor ett av disse lagene skal møte enten Brann eller Sogndal for å spille om en plass i Tippeligaen.

De første kampene som spilles er Mjøndalen – Fredrikstad, og Kristiansund – Bærum. Vinnerne i hver av disse kampene vil da møte hverandre i neste kvalikrunde. Disse to kampene spilles søndag 9.november, og vår egen Mads Hagerup-Lyngvær er med som assistentdommer i kampen i Kristiansund. Denne spilles kl 1300 på søndag, og dommer i kampen er Anders Johansen, Brevik IL, assistentdommer2 er Øystein Ytterland, Valder IL, og 4.dommer er Mathias Kringstad, Valder IL.

 

I tillegg skal Dag Vidar Hafsås, Kolstad Fotball, dømme siste runde i Tippeligaen i kampen mellom Bodø/Glimt og Viking. Kampen spilles på søndag kl 1800, og dommerkvartetten består av årets cupfinaledommere. I kampen mellom Rosenborg og Strømsgodset, som spilles samtidig, er Kim Rune Østerlie Borgersen, Austad FK, med som 4.dommer.

 

Tippeligaen

Dato: søndag 9. november 2014 kl. 18:00
Dato: søndag 9. november 2014 kl. 18:00

Kvalik 1.div

Dato: søndag 9. november 2014 kl. 13:00
TFDL ønsker alle lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.