Line Cathrine på NFF-kurs

I forbindelse med årets NFF-kurs på Norway cup, ble Line Cathrine Nymoen fra Kolstad Fotball tatt ut som en av de talentfulle dommerene til å delta. Vi tok en prat med Line Cathrine før avreise for å høre litt om forhåpninger og forventninger.

 

Når startet du å dømme, og hvorfor?

Tror jeg tok rekruttdommerkurs i 2006. Startet fordi en bekjent dømte og hun ville ha med flere jenter. I tillegg hørtes det spennende og utfordrende ut, i tillegg til å være veldig sosialt!

Du kommer fra en annen fotballkrets, har du merket noe forskjell på det ifht trening og forberedelser i trønderlag?

Ja, i Trøndelag er det ett mye bedre samhold blant dommerne, både på og utenfor banen egentlig. Hjemme så er det lite/ingen felles treninger, og det er supert å ha den muligheten å trene med andre! Lettere å få rompa opp av sofaen!

Å bli sendt på et slikt tiltak viser at kretsen ser på deg som et stort talent, hva håper du på å sitte igjen med etter kurset?

Det er jo kjempe moro og spennende! Håper å sitte igjen med gode erfaringer på banen og sosial med de andre. Det kommer også en høstsesong der man får mulighet til å ta med seg råd videre på veien ut i praksis.

Det kommer en høstsesong etter kurset, hva er målet for de resterende kampene?

Håper å få dømt litt mer i 1. Div kvinner og gjøre en god jobb på linja i 3. Div, så får vi se hvordan det går. Man har alltid lyst på flere og større utfordringer, så målet må være å få prøve seg høyere.

TFDL ønsker Line Cathrine og de andre trønderdommerene Ingrid Kappel Kirkbakk, Sjetne IL og Erlend Helmersen Nidelv IL, lykke til!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.