Julebord i TFDL gjennomført

Tradisjon tro samlet medlemmer i Trondheim og Omegn fotballdommerlaug seg til årets julebord siste helg i november på kvikkhuset på øya, for året lørdag 29.november. En staslig antrukket gjeng samlet seg rundt matbordet presis kl 2000, spente på hva kokken serverte.

Kokk for året var som de foregående år, dommerkollega Rolf Helge Karlsen. Med frie tøyler, bortsett fra Mads Hagerup-Lyngvær sine ord: «Gi oss noe annet en tradisjonell julemat, det får vi nok av», var det stor spenning knyttet til om kokken kunne overgå seg selv fra året før. Konklusjonen etter at maten var fortært: Det greide han! Rolf leverte nok en gang til dommerkarakteren 9,0 blant vanskelige dommere, og ryktene sier at han allerede har satt av siste helg i november 2015 også. Som takk for innsatsen fikk Rolf overrakt en flaske med Nøgne Ø og boken til Ola By Rise, «Ballens bane».

Årets første pris, «Årets treningshest», gikk til Line Cathrine Nymoen. Line Cathrine fikk denne på grunnlag av solide prestasjoner på treningssiden, sterke testresultater ved fysisktest, og med det stor fremgang som dommer. Hun ble belønnet med finale under årets NFF kurs på Norway cup, som hun gjennomførte på en glimrende måte.

Runar Langseth kom så inn med sitt tradisjonelle slideshow fra sesongen, med kommentarer og hendelser som enkelte sikkert ville vært for uten. Dette ble også til en pris, «årets øltørsten» ble selvsagt tildelt Audun Hallem Berge. Som et symbol på prisen fikk Audun et ølglass og en fullblods Kronenbourg. Har du ikke sett klippet og tabben, finner du det HER.

Runars sekvens ble avrundet med «Hedersprisen» som tildeles tidligere styreleder og avtroppende toppdommer Kjetil Thorsø Hansen. Kjetil var dessverre ikke på årets julebord, men vil få prisen overrakt ved en senere anledning.

Årets siste pris, «Årets dommer», den gjeveste prisen av dem alle, ble overrakt av styreleder Ole Johnny Løfald. Etter mange diskusjoner blant styret hvem som fortjente denne for året, bestemte 5 av 6 styremedlemmer å gi denne til styremedlem Runar Langseth. Runar har mye av æren for at TFDL har tatt den formen det har tatt med nytt styre i 2014, og har utviklet mye nyttig for medlemmene. I tillegg er Runar en fellesskapets mann, og bidrar både på treninger, fagsamlinger og sosiale lag. Runar ble tilslutt en sterk kandidat som det ble vanskelig å komme utenom ved utdeling av «Årets dommer».

Gratulerer til alle prisvinnerene!

Den høytidlige delen av kvelden ble avsluttet med årets Quiz, og på vinnerlaget var en hevnlysten Tore Schjølberg kaptein, med sitt lag bestående av Kim Rune Østerlie Borgersen, Harald-Inge Johnsen, Mathias Støfringshaug og Kent Gomo Hammer.

For ordens skyld, neste års julebord: Lørdag 28.11.2015.

Her ser du noen bilder fra kvelden:

[metaslider id=1073]

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.