Første digitale styremøte gjennomført!

Etter flere uker uten hverken styremøter, fotballkamper eller felles treningsøkter i Ranheimshallen har styret endelig fått dekt noen av våre sosiale behov. Onsdag kveld gjennomførte vi nemlig vårt første digitale styremøte. Her fikk vi delt noen tanker rundt utsiktene for sesongen 2020 – og heldigvis er stemningen i styret like god, også i denne merkelige tiden:

Årsmøtet vårt ble som kjent utsatt på ubestemt tid, og vi kan fortsatt ikke spikre ny dato. Vi følger med på oppdateringer fra myndighetene, og vil kalle inn på nytt så snart det er både lovlig og forsvarlig å gjennomføre.
Når det gjelder øvrige aktiviteter, håper vi at høstsesongen bringer en noenlunde normalisert hverdag med muligheter for å samle gode dommervenner. Våre planer per i dag er å arrangere grillfest rundt oppstarten av høstsesongen, og at julebordet i november kan gå som planlagt. I tillegg har vi en dialog med Ranheim-trener Svein Maalen om å få i stand et foredrag i løpet av høsten.

Mens vi venter i spenning på at sesongen kan komme i gang, håper vi alle våre dommerkolleger både i og utenfor Trøndelag tar godt vare på seg selv og sine nærmeste.
Vi gleder oss enormt til vi kan møtes på banen igjen, men i mellomtiden oppfordrer vi dere til å beholde roen og avstanden som situasjonen krever.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.