Fagsamling med Terje Hauge

Terje Hauge

Trondheim og omegn fotballdommerlaug har den glede av å invitere alle våre medlemmer til årets siste fagsamling, denne gangen uten kamp å se, men med fantastiske historier og gode råd videre på dommerveien. Vi har vært så heldige å få besøk av tidligere finaledommer i Champions League, Terje Hauge!

Terje vil holde et innlegg for oss om sin karriere og opplevelser på veien. Øvrige stikkord han har fått fra styret er utvikling underveis i karrieren, hvordan takle med- og motgang samt kommunikasjon nasjonalt og internasjonalt.

Samlingen vil finne sted i Kolstad fotball sine lokaler på Huseby fredag 24.oktober kl 1830, og vi satser på å være ferdige til ca kl 2000.

Til denne samlingen vil vi kjøpe inn pizza og drikke, så BINDENDE påmelding må sendes til kento@tfdl.no innen onsdag 22.oktober.

Vi setter også som et absolutt krav at man er medlem av Trondheim og omegn fotballdommerlaug for å delta på samlingen, og er du ikke medlem, så har du fortsatt sjansen til å melde deg inn, og det kan du gjøre HER.

Vi ønsker hjertelig velkommen til samling!

Styret

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.